Vezirköprü Anadolu Lisesi Bölge Şampiyonu Oldu

Vezirköprü Anadolu Lisesi Bölge Şampiyonu Oldu
Vezirköprü Anadolu Lisesi Bölge Şampiyonu Oldu

Vezirköprü Anadolu Lisesi Trabzon'da Düzenlenen Bölge Şampiyonasında Tüm Rakiplerini Set Vermeden Yenerek Birinci Oldu. Bu Sonuçla Türkiye Yarı Finallerine Kalmayı Başardı.

Okul sporlarında tüm maçlarını kazanıp ilçe birincisi olarak Samsun’da düzenlenen il birinciliği şampiyonasına katılan Vezirköprü Anadolu Lisesi burada da gösterdiği yüksek performansla Samsun il birincisi olarak kupaya uzanmıştı. Bu başarısıyla bölge şampiyonasına katılma hakkı elde eden temsilcimiz Trabzon’da düzenlenen karşılaşmalarda Sivas, Artvin ve Bayburt temsilcileri ile oynadığı tüm karşılaşmaları set dahi vermeden 3-0 kazanarak bölge şampiyonu oldu. Böylelikle bölge şampiyonu unvanıyla Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde eden Vezirköprü Anadolu Lisesi kafilesi mutlu bir şekilde ilçemize döndü.

Vezirköprü Anadolu Lisesi görevli beden eğitimi öğretmenleri İbrahim Yavuz Kıran, Ahmet Altıntaş ve Aydın Mısır ile çıkarma yaptığı Trabzon’da sporcu öğrencilerini karşılaşmalara en iyi şekilde motive ederek karşılaşmaların net skorlarla kazanılmasında büyük rol oynadı.

Okul müdürü Mustafa Kurtoğlu ‘Bu büyük başarıdan dolayı sporcu öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. İlçemiz ve okulumuz adına ses getirecek bu başarının Türkiye yarı finallerinde de tekrar edilmesini arzu ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber