Vezirköprü Spor Yola Devam Dedi

Vezirköprü Spor Yola Devam Dedi

Samsun süper amatör lig 18. hafta mücadelesinde ligin güçlü ve play off iddiası olan ekiplerinden Yol Spor’u konuk eden Vezirköprü Belediye Spor tamam mı, devam mı maçı olarak gördüğü karşılaşmada rakibini ilk yarının ve ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 yendi.

Karşılaşmada öne çıkan isim ise karşılaşma 0-0 devam ederken Yol Spor’un birinci penaltısını ve temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor 1-0 öndeyken Yol Spor’un ikinci penaltısını kurtaran Kaleci Ali Timur oldu. Kalecimiz Ali Timur bu kurtarışlarla takımının karşılaşmaya tutunmasında ve aynı zamanda Vezirköprü Belediye Spor’un 3 puan almasında baş mimar olurken taraftarlarında gönlünde taht kurdu.

Karşılaşma ilk devresi tipik orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ve taraftarlar devrenin 0-0 golsüz eşitlikle kapanacağını ümit ederken 44. dakikada penaltı kazanan Yol Spor’un Kalecimiz Ali’yi geçemeyip devamındaki atak da ekibimiz Vezirköprü Belediye Spor’un 45. dakikada kazandığı penaltıyı Okan Yılmaz’la gole çevirmesi sonucunda soyunma odasına 1-0 önde girdik.

 

İkinci yarının başında 50. dakikada bir penaltı atışı daha kazanan Yol Spor’a bir kez daha geçit vermeyen kalecimiz Ali takımını ayakta tutmayı başardı. Kalan dakikalarda her iki takımda girdiği fırsatları neticelendiremedi. İkinci yarı Yusuf’un yerine oyuna giren genç oyuncumuz Mustafa Uysal taraftarların bitiş düdüğü beklediği anlarda kendi çabası ile girdiği sol çizgiden ve dar açıdan yaptığı vuruş ağlarla buluşunca skor Vezirköprü Belediye Spor adına 2-0 oldu.

Bu hafta oynanan diğer bir kritik karşılaşmada lider Havza Belediye Spor evinde lig ikincisi Terme Spor’a 2-1 kaybedince lig bambaşka bir boyut kazandı. Havza Belediye Spor’un uzun süre lider götürdüğü ve domine ettiği ligde diğer takımlar play off hesabı yaparken, şimdi ise play off hesabı yapan her takım liderlik hesabını da düşünmeye başladı. Ligde iki maç eksiği olan temsilcimizin ilerleyen haftalardaki performansı ligdeki kaderini belirleyecek.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber