Sağlık Bakanı Demircan, Hastane 2018’de Bitecek Dedi

Sağlık Bakanı Demircan, Hastane 2018’de Bitecek Dedi

AK Parti Vezirköprü 6.Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Vezirköprü Devlet Hastanesi inşaatının 2018 yılında bitirileceğinin ve Vezirköprü-Havza karayolunun yapılacağının açıkladı.

Vezirköprü’de yılan hikayesine dönen Vezirköprü Devlet Hastanesinin yarın kalan inşaatı için bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 'Devlet bir işi yaptırmak için ödeneğini ayırıyor ve ihalesine çıkıyor. En düşük fiyatı verene de gel bu işi yap diyor. Burada müteahhidin iflas etmesinden dolayı ortaya çıkan sorunlar oluyor. Önce bu müteahhidin haklarını da koruyarak tasfiyesi başlıyor, bu bir süreç. Sonra tekrar ihale süreci başlıyor, burada da zaman geçiyor. Sonra itirazlar olursa tekrar bu da bir sürü zamana yansıyor. Şimdi Vezirköprü Devlet Hastanesi de Mart ayı içerisinde ihaleye çıkacak. Yaklaşık 45 günlük bir askı süresi var. Eğer bu sürede itirazlar olmaz ise Mayıs ayında tekrar yapımına başlanır. Merak etmeyin 2018 yılı içerisinde hastaneyi tamamlayıp Vezirköprü'ye kazandıracağız' ifadelerini kullandı.
Vezirköprü-Havza karayolunun yapılacağını da hatırlatan Bakan Demircan, '30 kilometrelik bir yol. AK Parti hükümeti için çok küçük bir şeydir. Buranın ilk bölümünün projesi tamamlandı. Merak etmeyin bu yolu da yapacağız' dedi.

AK Parti Vezirköprü 6.Olağan İlçe Kongresinde AK Parti Genel Merkezinin İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen ve kongreye tek aday olarak giren Mehmet Kurt delegelerin tamamının oyunu alarak AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı seçildi.
Kongreye, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü eski İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kaynak: Vezirköprü Yaşam