Orhan Şahin : "Odamızı Esnafımızla Yönetmek İçin Adayım"

Orhan Şahin : "Odamızı Esnafımızla Yönetmek İçin Adayım"

Bu pazar yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçiminde aday olan Orhan Şahin, seçim öncesinde şunları belirtti :

-2010 yılında yedekten yönetim kurulu üyesi oldum. 2014’te asil olarak görev yaptım. Arkadaşlarımızın tavsiyesi ile, yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda aday oldum. Daha genç bir listeyle seçime gideceğiz. Desteklerinizle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Dedi.

Yarına daha genç ve güçlü bir oda bırakmak istediklerini belirten Şahin:

-Odamız büyük. 210 üye ile başlayan odamız bugün 1500 civarında üyeye sahip. Bu yarış, esnafa ve Vezirköprü’ye hizmet yarışı. Odalar, kurumlar arasında köprü vazifesi görüyor. Elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Dedi.

Mevcut Başkan İsmail Karadaş  “Başkanlığını yaptığım odamızın bu yılki yapacağımız olağan genel kurulunda aday olmayacağım. Ancak ben ve mevcut yönetimim aldığımız karar ile Orhan Şahin’i aday gösterdik. Bundan sonra başkan olarak değil Orhan Şahin’in destekçisi olarak görevimizi sürdüreceğiz. Mehmet Özkan da emekli oldu ve bizler yönetimde yer almayacağız. Ancak Orhan Şahin’i destekleyeceğiz. Canla başla onun yanında olarak inşallah başarıya ulaşacağız” dedi.