Vezirköprü Belediyesi’nden İkametinizi İlçemize Taşıyın Çağrısı

Vezirköprü Belediyesi’nden İkametinizi İlçemize Taşıyın Çağrısı

Vezirköprü Belediyesi tarafından ilçemizde giderek azalan nüfus nedeniyle “İkametinizi İlçemize Taşıyın” çağrısı yapıldı.

İlçe nüfusunun 100 Bin’in altına düşmesi ve belediye hizmetlerinin de bu ölçüde etkilenmesi nedeniyle Vezirköprü Belediyesi resmi internet sayfasından Vezirköprülü hemşerilerimize ve Vezirköprü’de yaşayan kalıcı misafirlere uyarıda bulunuldu.
İlçemiz için önemli başlığıyla yapılan yazılı açıklamada; “Değerli vatandaşlarımız, hemşerilerimiz, Vezirköprü’de yaşayan veya Vezirköprü’de evi olan fakat ikametgâhını gerek seçimler, gerekse çocuklarınızın eğitimi için başka ilçelerimize ve illere taşıyan tüm vatandaşlarımızın ikametlerini yıl sonuna kadar ilçemize taşıması yada iki adres kullanan vatandaşlarımızın 1.adresini Vezirköprü ilçemize taşıması ilçemizi 100.000 nüfus üzerine taşıyacaktır.

Gerek ilçemizin adrese dayalı sisteminin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi, gerek belediye hizmetlerimizin daha verimli ve efektif bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşması açısından önemli bir konu. Vezirköprü’de yaşayan her vatandaşımızı bu hassasiyeti göstermeye davet ediyoruz.

Kendinizin ya da yakınlarınızın ikametgâhlarını yaşadığımız ilçemize taşımak ve destek olmak için son günler. Saygılarımızla.” Denildi.