TOKİ Evleri Açıktan Satışa Çıkıyor

TOKİ Evleri Açıktan Satışa Çıkıyor

İlçemizin Nalbantlı Mahallesi’nde başlayan TOKİ konutları 28 Aralık 2018 tarihinde Atatürk İş Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen kurayla belirlenen 240 adet daire hak sahiplerine teslim edilmişti.

Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında TOKİ tarafından yapılan 504 konut, 16 dükkan ve 5 ticaret merkezinin satışları devam ediyor.
Daha önce hak sahiplerine teslim edilen konutlardan sonra TOKİ ilk kuralarıyla başvuru yaparak buradan ev almak isteyenlere ev satmaya başladı.


Kuraya kalan 264 dairenin 1. kurada 44 adeti 2+1 ve 12 adeti ise 3+1 olarak satışları gerçekleştirildi. Kalan 208 daire ise www.toki.gov.tr adresinden satılacak.
27 Ocak 2020 tarihinden itibaren açıktan satış usulüyle satılacak olan evler için almak isteyen talihliler T.C. Ziraat Bankası Vezirköprü Şubesi’ne giderek almak istedikleri bina için belirlenen peşinat miktarını yatırıp sözleşme imzalayarak evini alabilecek.
Başvuru sırasında evin bir başka talihli tarafından satın alınmış olması halinde ise evi almak isteyen talihli farklı bir seçim yaparak istediği evi alabilecek.
Toki tarafından satışa sunulan binaların ise 53 adedinin 2+1, 155 adedinin ise 3+1 olduğu öğrenildi.

Kaynak : Vatandaş Gazetesi