Saraycık'taki Silahlı Saldırı’da 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Saraycık'taki Silahlı Saldırı’da 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

İlçemizin Saraycık Mahallesinde bir lokanta önünden geçerken av tüfeğiyle ateş açan Zeynal S. 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Saraycık Mahallesinde bir lokantada oturdukları sırada Elvan Çıplak (18), Hasan Çalışkan (53) ve  Mehmet Çalışkan yoldan geçmekte olan Zeynel T.’nin açtığı ateş sonrası vurularak ağır yaralandı.

Vurulan yaralılar Saraycık Mahallesinden Elvan Çıplak, Karadoruk Mahallesinden Hasan Çalışkan ve oğlu Mehmet Çalışkan olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Çalışkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Açtığı ateş sonrası 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Zeynal T. ise Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak ifadesi alınmak üzere Vezirköprü İlçe Jandarma Karakoluna getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : Vatandaş Gazetesi