6 Sporcumuz Sporcu Kamp Eğitim Merkezini Kazandı

6 Sporcumuz Sporcu Kamp Eğitim Merkezini Kazandı

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları ; 23.04.2018 tarihin de samsunda yapılan 13-14 yaş güreş Samsun il şampiyonasına katılmıştı.38 Kg Ahmet Buğra ÇAKIR il 3.sü , 41 Kg Vefali AK İl 1.si ,45 Kg Berkay ÇAMURCU İL 3.sü , 48 Kg Ahmet YILMAZ  İl 3.sü , 60 Kg Murat YILMAZ İL. 3.sü, 85 kg İbrahim DUMAN İl 1.si olarak Türkiye Şampiyonası gitme hakkı kazandılar.

02.06.2018 tarihin de Erzincan ilinde  yapılan 13-14 yaş Güreş Türkiye şampiyonasında  38 Kg Ahmet Buğra ÇAKIR Türkiye 3.sü, 41 Kg Vefali AK Türkiye 3.sü ,45 Kg Berkay ÇAMURCU Türkiye 1.si , 48 Kg Ahmet YILMAZ  Türkiye 3.sü , 60 Kg Murat YILMAZ Türkiye  3.sü, 85 kg İbrahim DUMAN Türkiye 3.sü oldu.Koordinasyon parkurunda da başarılı olan sporcular.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Ağustos ayının ikinci haftası Açıklanan Ordu Sporcu Kamp Eğitim Merkezini Ahmet Buğra ÇAKIR, Berkay ÇAMURCU, İbrahim DUMAN, Erzincan Sporcu Kamp Eğitimi Merkezini ise Ahmet YILMAZ,Murat YILMAZ, Vefali AK Türkiyeninyaklaşık  25 ilinde bulanan Sporcu Kamp Eğitim Merkezini kazandılar. Bundan sonraki eğitim-öğretim ve Spor hayatlarına yatılı olarak Ordu ve Erzincan da Devam edecekler.

     Daha önceki Yıllarda Samsun KavakSporcu Kamp Eğitim Merkezinde spor hayatınadevam  Oktay DEMİR Türkiye 1.si olarak, Yıldızlar Dünya Şampiyonasına Katıldı.

            Sporcuların Velileri çocuklarının sportif başarı ile birlikte  akademik  başarılarının devam edeceği , özel ders, aylık maaş almaları ve yatılı olarak kazandıkları eğitim merkezinde kendi ayakları üzerinde durmayı öğreneceklerini ve bu imkanları sağlayan Gençlik ve spor bakanlığına  emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaynak : Yaşam Gazetesi